Miss Grand International 2016, bezoekt Nederland

Miss Grand International 2016, Ariska Putri Pertiwi zal volgende week een bezoek brengen aan Nederland.
Ze zou in eerste instantie aanwezig zijn tijdens  de finale van Miss Grand Netherlands 2017 vorige maand maar vanwege visa problemen lukte dat niet.
Vele waren erg teleurgesteld dat ze er niet bij kon zijn en daarom hebben Robin en Stefan van 12 Months of Beauty, alles op alles gezet om haar toch nog hier te krijgen.
Ze zal onderander aanwezig zijn bij dodenherdenking in Amsterdam West op woensdag 4 mei en ze zal aanwezig zijn op 5 mei tijdens het bevrijdingsfestival festival in het Wester Park.
Op 2 mei zal er een groot event zijn in Indrapura Restaurant in Amsterdam, waar een meet en greet zal plaats vinden met de Indonesische gemeenschap in Nederland.
Trots zijn Robin en Stefan erop dat ze dit bezoek samen waar hebben kunnen maken met behulp van BaroQco Jewels, Indrapura Restaurant, Les Tere en de ambassade van Indonesië in Nederland.

Robin en Stefan zijn erg trots op dar het toch nog gelukt is om de prachtige Miss Grand International en haar chaperone, Theresa, de vice president van Miss Grand International naar Nederland hebben weten te halen.