Kelly in de top 20, Miss Peru wint Miss Grand International 2017

Na maanden van voorbereiden waarbij niemand een steekje had laten vallen, was het dan zover; op woensdag 25 oktober vond de finale plaats van de vijfde editie van Miss Grand International op het prachtige eiland Phu Quoc in Vietnam. De lokatie was het zeer exclusieve VinPearl Resort.
Kelly had maandag, tijdens de preliminary al bewezen dat ze aanspraak maakte op de kroon. Velen geloofden in haar overwinning en mocht dat niet lukken dan was een plaats in de top 5 toch zeker haalbaar. Iedereen loofde haar figuur en intelligentie en er stond op vele blogs geschreven : She is there for one thing, watch for her…..
In de weken vooraf hadden de 77 missen uit evenzoveel landen een zeer intensieve maar ook indrukwekkende reis gemaakt in Vietnam waarbij de bevolking van Vietnam de missen overal met evenveel enthousiasme omarmden.
De laatste week stond vooral in het teken van repeteren voor de pre-lims en de finale. Een aantal keren werden de repetities moeilijk gemaakt door de hevige regenval.
De producties van zowel de finale als de preliminaries waren van een zeer hoge kwaliteit en de  shows verliepen beide zeer soepel.
Net als alle andere jaren was het afscheid van de vorig Miss Grand International een zeer emotioneel moment in de show waarbij zowel Ariska, Miss Grand International 2016 als de directeur van de verkiezingen, mister Nawat het niet droog hielden.
Onze prachtige Kelly haalde uiteindelijk de top 20, in eerste instantie misschien een kleine teleurstelling, maar het niveau van deze verkiezing stijgt elk jaar en voor Robin en Stefan is het alweer de derde keer dat hun Miss de top 20 haalt in 5 jaar, een zeer sterke prestatie!

Kelly, je hebt je ouders, je land en ons ontzettend trots gemaakt!

foto’s: Robin@12MonthsofBeauty