Kelly van den Dungen is Miss Grand Netherlands 2017

Na een spannende finale in Studio’s Aalsmeer werd uiteindelijk Kelly van de Dungen gekroond tot Miss Grand Netherlands 2017. Zij zal Nederland vertegenwoordigen in oktober tijdens de grote internationale finale in Nha Trang in Vietnam.

In een zeer sfeervolle zaal waar vele gasten van de missen en van 12 Months of Beauty aanwezig waren was iedereen getuige van een snelle en elegante show met als gastdame: Supermodel Netherlands 2016 en Miss Supranational Netherlands 2013, Leila Aigbedion.
Tussen de rondes door had zij interviews met diverse sponsoren.
Na een openingsdans was het tijd voor fashion-ronde, waar de missen niet alleen de leuke mantelpakjes van Bjorn Kersten lieten zien, maar ook de mooie tassen van Les Tere.
Dat de missen in shape waren sage we tijdens de bikini-ronde, waarbij de missen in echt supermooie bikini’s gekleed waren van Luli Fama.

Na de pauze kwam de prachtige ronde met avondjurken van wederom Bjorn Kersten en juwelen van BaroQco.
Na deze ronde werden twee subtitels bekend gemaakt: Miss Grand Photo, gewonnen door Kelly van den Dungen en Miss Grand Model, gewonnen door Melissa Oeges.
Als laatste ronde mochten alle missen in het engels hun visie delen over de “Stop the War and Violence ” campagne van Miss Grand International.
Tijdens de facebook-live uitzending, uitgezonden door Sebassah Media, kwamen de reacties heel snel binnen. De mensen in de zaal en uit de hele wereld waren ontzettend onder de indruk van de speeches van de missen.

De jury had hierna een zware taal om de top drie te kiezen. Na een toch wel pittige discussie kwamen de juryleden met de volgende uitslag:

Miss Grand Netherlands 2017: Kelly van den Dungen

first runner-up: Bente Vrieling (links)
second runner-up: Laura Ghobrial (rechts)

 

 

 

Photography: VDHOEVENFOTOGRAFIE